Facebook Instagram

Beoordelingen van De Heldernees Den Helder

Recente recensies van De Heldernees Den Helder

5 sterren na 51 reviews

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Hetbwas weer ouderwets lekker....vooral die Heldernees soep, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker was het weer tot snel

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Generous portion, quality food that was delivered timely 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandaanbieding erg compleet, erg lekker eten, net even andere nasi en bami. Zeer smakelijk

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruimvoldoende, prima op smaak, Netjes verpakt. Communicatie tijdens bestelprocedure, prima. Snel geleverd, nette bezorger. Alles top.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ze moeten allemaal eens de Heldernees soep bestellin die is echt heerlijk en mijn favoriet bij iedere bestelling weer een loempia met babipangang genomen die zijn ook heerlijk en nog een variatie te gaan.wederom voor mij perfect en voor de zeurpieten over plastic tasjes,,,,papieren zakken zijn net zo slecht bij de fabricage.Vroeger nam je altijd zelf een tas mee.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag hadden wij nasi met rundvlees in kerriesaus, babi pangang, saté en pangsit besteld. De nasi en pangsit waren prima. De rundvlees in kerriesaus was erg smaakloos en droog van smaak. Het leek alsof het rundvlees in water was gekookt en daarbij wat kerrie was gedaan. De kerrie was eveneens erg flauw. De babi pangang was slap, niet krokant en droog. Ook de saus was wederom erg flauw en smaakloos.

Reactie van De Heldernees:Hartelijk dank voor uw feedback. Ik zal de aandachtspunten doorgeven aan de keuken. Daarnaast wil Ik u graag informeren dat we vet-sin vrij koken, hierdoor is het mogelijk dat gerechten flauwer uitvallen dan dat u gewend ben bij andere chinese restaurants.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjaptjoi beef, was het vlees taai! Kroepoek was zacht! Nee dit keer waren we niet tevreden

Reactie van De Heldernees:Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer dat we niet het gewenste kwaliteit leverde dat u normaal van ons gewend bent. We gaan onderzoeken waar dit mis is gegaan. In het vervolg kan ik u alvast vertellen, dat we de kroepoek los gaan aanbieden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging en vriendelijk. Vooral ervaring met de sushi en die is vers en heerlijk van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke Heldernees soep en ook de kiploempia is erg goed goed gevuld met kip....

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers en warm eten. Snelle bezorging. Toppers.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Als je sushi wil eten hier bestellen. Super lekker

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom zoals ik gewend ben bij jullie, snel, heet en lekker....

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, eten was lekker en voor een goede prijs

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel en heerlijk!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en perfecte temperatuur.....

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vers, smaakvol, meer dan genoeg. Zeer snel geleverd. Prima adres.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Chinees van Den Helder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel diepvriesgroente in de bamigoreng, Betalen om af te rekenen met ideal, betalen voor het plasticzakje ( ga over op papierenzakjes)

Reactie van De Heldernees:Hartelijk dank voor uw feedback. In onze gerechten maken wij gebruik van mixico mix, indien u dit niet wenst kunt u dit aangeven als opmerking. De extra kosten voor het betalen met iDeal wordt namens de betalingsprovider aan u doorberekent. We hebben dit uit handen gegeven zodat we de privacy van onze gasten kunnen waarborgen. We zijn momenteel aan het overstappen op papieren tassen. De huidige voorraad plastic tasjes worden momenteel opgemaakt.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en lekke rff snel bezorgd!!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nassi rames: vleesgerecht was aan de zoute kant. Het Zwarte bonen gerecht, had meer smaak gemogen was en daardoor was het waterig. Wij zijn doorgaans zeer te spreken over de Heldernees in het bijzonder de glutenvrije gerechten. Vriendelijke mensen.

Reactie van De Heldernees:Hartelijk dank voor uw feedback. Al onze gerechten zijn vrij van vetsin. Hierdoor is het mogelijk dat de gerechten minder krachtig zijn van smaak. Bij uw volgende bestelling kunt u dit aangeven als opmerking, zodat we de verhouding kunnen aanpassen voor u.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende en snelle bezorging. Heerlijk gegeten van de ossenhaas en uiterst smaakvolle pokebowl

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze maken waar wat ze zeggen,heb nog nooit zulke lekkere pekingsoep gehad....Rijst perfect en alles door en door heet.De bezorging ruim voor het door hunzelf aangegeven tijdstip...Complimenten....

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en goede kwaliteit eten👌

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ...super vers...en zeer snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gosd van smaak. Snelle bezofging. Een aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en lekker snel bezorgd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeker aan te bevelen ... keurig op tijd en absoluut de beste sushi van Den Helder!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, zitten smullen! En perfect op tijd 👌 Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede maal, heerlijk gegeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Voor herhaling vatbaar

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak. Nog heerlijk warm als het bezorgd wordt. Mijn complimenten voor de bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heet eten was voortreffelijk en het werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft lekker gesmaakt. De gerechten waren zelfs heet. Dus geen koud eten. Dat is heel fijn. En snel bezorgd. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was lekker. Goede prijs

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm, op tijd bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon prima!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. We hebben er lekker van genoten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en snel bezorgd!!