Reviews from De Heldernees Den Helder

Recent reviews

5.0
Sil
1 September 2022

Ik dacht dat tjap tjoy een groentengerecht was. Nu zie ik dat er wel vlees in zit. Op zich geen probleem maar geef dit dan aan en vooral ook wat soort vlees gezien ik geen varkens- en rundvlees eet.

Reaction from De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. U had bij de opmerking vegetarische nasi gevraagd. Er is direct actie ondernomen en geprobeerd contact met u op te nemen. Met de vraag of de overige gerechten ook vegetarisch moest zijn. Helaas konden we u niet bereiken. In combinatie met de kippensoep dat u heeft besteld. Hadden we kunnen opmaken dat u wel kip at.

Anoniem
29 August 2022
Sil
29 August 2022
Nijboer
25 August 2022

Eten was weer heerlijk en netjes op aangegeven tijd bezorgd

Anneke
18 August 2022

Snelle en goede levering en heerlijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ki
13 August 2022

Heerlijke sushi! De Dragon rol is onze favo

Wouter
4 August 2022

Heerlijk eten, snelle service en vriendelijk personeel

David Santé
28 July 2022

Helemaal top

Richard de roo
24 July 2022

bezorging weer prima op tijd. menu ruim voldoende maar smaak viel wat tegen. loempia heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
24 July 2022

Prima sushi, en de (kip) loempia was goed gevuld. Gaan zeker nog eens bestellen!

den Dunnen Ludmilla
15 July 2022

Super 👍🏼

Richard
14 July 2022

eten heerlijk en voldoende. eindelijk weer een loempia die niet te vet was. bezorging prima zoals beloofd. verheug me al weer op de volgende keer. bedankt kok.

Dennis
26 June 2022

Zoals we gewend zijn van De Heldernees, uitmuntend goed eten, daarom komen we graag binnen eten maar ook bestellen. Gewoon goed restaurant met aardig personeel. Blijft 5 sterren bij ons houden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koekebakker
16 May 2022

We misten de tomatensoep die we besteld hadden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ludmilla
14 May 2022

👍🏼

Alewinus van der Burgh
2 May 2022

Zeer goede kwaliteit en vrij snelle en correcte bezorging. Klein minpuntje is als je voor 1 persoon besteld moet je altijd extra eten bijbestellen om aan je minimale bestelbedrag te komen en dat kan voor veel alleenstaande mensen toch een drempel vormen. De oplossing is gewoon bezorgkosten te gaan rekenen zonder bestelminimum...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruijgrok
25 April 2022

Heerlijk en niets aan toe te voet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joke Rigterink
19 April 2022

Het eten werd op tijd geleverd. Het was nog heerlijk warm. Het was heerlijk. Alleen de fu yong hai vonden we wat flauw van smaak. Verder ws het prima en smaakvol.

Dennis
9 April 2022

Weer heerlijk gegeten

den Dunnen Ludmilla
27 March 2022

Heerlijk gegeten!👌🏼

A. Kleine
20 March 2022

We hadden een menu voor 2 personen. Alles was met zorg en vers gemaakt, veel heerlijke gerechten, en het was meer dan genoeg. Kortom wij waren aangenaam verrast en gaan hier zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
19 March 2022
Edwin
7 March 2022
Anton
26 February 2022

Formaat van de sushi is aan de kleine kant. Dit komt de smaak niet ten goede

Eric
25 February 2022

ik had de familie sushi box besteld super vers en over heerlijk.

Anton
24 February 2022

Goed van smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Kok
20 February 2022

was weer heerlijk thnx

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
8 February 2022

Nu een paar keer eten besteld en steeds heerlijk te eten en netjes bezorgd. Ook is van alles ruim voldoende en voldoende saus wat vaak bij een ander Chinees restaurant wat karig is. Heerlijk ook de groente door de rijst en bami.

Tony
23 January 2022

Weer heerlijk gegeten, familie van ver op bezoek gehad, vonden het echt heel lekker! Was keurig op tijd, echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico Laagland Winder
15 January 2022

Op tijd bezorgd. Kwaliteit prima. Van harte aanbevolen!

den Dunnen Ludmilla
14 January 2022

Heerlijk gegeten! We komen graag terug!👍🏼

Jan koekebakker
13 January 2022

Het was weer heerlijk

Cheryl
13 January 2022

Heerlijke sushi! Dag vantevoren besteld en rekening houden met allergie was geen probleem! Top service 👌

Eve
8 January 2022

Sushi besteld, wat binnen 40 minuten werd bezorgd, stipt op de aangegeven bezorgtijd. De sushi was heerlijk. Tip: bij alle sushi’s (ook de losse) aangeven hoeveel er geleverd worden.

Arjan van D
7 January 2022

Op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Het was erg lekker en goed warm.

Jeroen
6 January 2022
Jay
6 January 2022

Lekker! Prima kwaliteit. Wel een sojasausje te weinig gekregen dus we moesten zuinig aandoen haha maar wel voor herhaling vatbaar:)

Wouter
2 January 2021

Heerlijk eten, snel klaar en vriendelijk personeel

Hans Willemsen
31 December 2021

Overheerlijke Sushi gegeten vanavond gelukkig nog wat over voor morgen gelukkig Nieuwjaar allemaal

Bart
29 December 2021

Prima en zeer smakelijk

Jeffrey
26 December 2021

Top!

Jan Kok
5 December 2021

Zoals altijd lekker heet en op tijd......

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cristina
5 December 2021

Lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DebGraag
2 December 2021
Carlo
29 November 2021

Zeer vriendelijk en heerlijke Sushi

Wouter
27 November 2021

Heerlijke pokebowls, en snel bezorgd

Mariska
24 November 2021

Eten was heerlijk van smaak. Nasi en de Bami waren goed gevuld. Voor herhaling vatbaar.

Cheraine
28 October 2021

Heerlijk eten, echt super!

Rachel
27 October 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit, vers, snel bezorgd en netjes mijn opmerking nagekomen. Absolute aanrader!

Dennis
23 October 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

jan kok
10 October 2021

Zoals altijd op tijd bezorgd heet en zeker weer lekker.....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
25 September 2021

Lekker eten en grote porties!

jan
12 September 2021

Hetbwas weer ouderwets lekker....vooral die Heldernees soep, een aanrader

Mahieu
8 September 2021

Erg lekker was het weer tot snel

Stephannie
29 August 2021

Generous portion, quality food that was delivered timely 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Holwerda
26 August 2021

Maandaanbieding erg compleet, erg lekker eten, net even andere nasi en bami. Zeer smakelijk

Gabrielle
19 August 2021
Monique
17 August 2021
Claudette
15 August 2021
Anton
31 July 2021

Heerlijk gegeten, ruimvoldoende, prima op smaak, Netjes verpakt. Communicatie tijdens bestelprocedure, prima. Snel geleverd, nette bezorger. Alles top.

jan kok
11 July 2021

Ze moeten allemaal eens de Heldernees soep bestellin die is echt heerlijk en mijn favoriet bij iedere bestelling weer een loempia met babipangang genomen die zijn ook heerlijk en nog een variatie te gaan.wederom voor mij perfect en voor de zeurpieten over plastic tasjes,,,,papieren zakken zijn net zo slecht bij de fabricage.Vroeger nam je altijd zelf een tas mee.....

Marcel Kossen
1 July 2021

Vandaag hadden wij nasi met rundvlees in kerriesaus, babi pangang, saté en pangsit besteld. De nasi en pangsit waren prima. De rundvlees in kerriesaus was erg smaakloos en droog van smaak. Het leek alsof het rundvlees in water was gekookt en daarbij wat kerrie was gedaan. De kerrie was eveneens erg flauw. De babi pangang was slap, niet krokant en droog. Ook de saus was wederom erg flauw en smaakloos.

Reaction from De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. Ik zal de aandachtspunten doorgeven aan de keuken. Daarnaast wil Ik u graag informeren dat we vet-sin vrij koken, hierdoor is het mogelijk dat gerechten flauwer uitvallen dan dat u gewend ben bij andere chinese restaurants.

J. Does
21 June 2021

Tjaptjoi beef, was het vlees taai! Kroepoek was zacht! Nee dit keer waren we niet tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer dat we niet het gewenste kwaliteit leverde dat u normaal van ons gewend bent. We gaan onderzoeken waar dit mis is gegaan. In het vervolg kan ik u alvast vertellen, dat we de kroepoek los gaan aanbieden.

Judith
13 June 2021

Altijd snelle bezorging en vriendelijk. Vooral ervaring met de sushi en die is vers en heerlijk van smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jan kok
12 June 2021

Wederom een heerlijke Heldernees soep en ook de kiploempia is erg goed goed gevuld met kip....

Fam bosch
6 June 2021

Super lekker vers en warm eten. Snelle bezorging. Toppers.

Cor Ranzijn
1 June 2021

Als je sushi wil eten hier bestellen. Super lekker

jan kok
29 May 2021

Het was wederom zoals ik gewend ben bij jullie, snel, heet en lekker....

Donald
28 May 2021

Super snelle bezorging, eten was lekker en voor een goede prijs

Jim
26 May 2021

Goed eten, snel en heerlijk!

jan kok
21 May 2021

Erg lekker en perfecte temperatuur.....

Niek
12 May 2021

Heerlijk eten. Vers, smaakvol, meer dan genoeg. Zeer snel geleverd. Prima adres.

Hanneke
3 May 2021

De beste Chinees van Den Helder!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koster
28 April 2021

Veel diepvriesgroente in de bamigoreng, Betalen om af te rekenen met ideal, betalen voor het plasticzakje ( ga over op papierenzakjes)

Reaction from De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. In onze gerechten maken wij gebruik van mixico mix, indien u dit niet wenst kunt u dit aangeven als opmerking. De extra kosten voor het betalen met iDeal wordt namens de betalingsprovider aan u doorberekent. We hebben dit uit handen gegeven zodat we de privacy van onze gasten kunnen waarborgen. We zijn momenteel aan het overstappen op papieren tassen. De huidige voorraad plastic tasjes worden momenteel opgemaakt.

Jack
27 April 2021

Het was heerlijk, en lekke rff snel bezorgd!!!

Tinie Ruijgrok
27 April 2021
Anton Pieck
27 April 2021

Nassi rames: vleesgerecht was aan de zoute kant. Het Zwarte bonen gerecht, had meer smaak gemogen was en daardoor was het waterig. Wij zijn doorgaans zeer te spreken over de Heldernees in het bijzonder de glutenvrije gerechten. Vriendelijke mensen.

Reaction from De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. Al onze gerechten zijn vrij van vetsin. Hierdoor is het mogelijk dat de gerechten minder krachtig zijn van smaak. Bij uw volgende bestelling kunt u dit aangeven als opmerking, zodat we de verhouding kunnen aanpassen voor u.

Paul
26 April 2021

Uitstekende en snelle bezorging. Heerlijk gegeten van de ossenhaas en uiterst smaakvolle pokebowl

jan
16 April 2021

Ze maken waar wat ze zeggen,heb nog nooit zulke lekkere pekingsoep gehad....Rijst perfect en alles door en door heet.De bezorging ruim voor het door hunzelf aangegeven tijdstip...Complimenten....

Andy
16 April 2021

Goede service en goede kwaliteit eten👌

peter van Zoest
14 April 2021
Marga
4 April 2021

Heerlijk eten ...super vers...en zeer snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Myrthe Van den Hoff
24 March 2021

Heerlijke sushi en snelle levering

Daphe
14 March 2021

Heerlijk vers en gosd van smaak. Snelle bezofging. Een aanrader

Vaders
13 March 2021

Heerlijke sushi en lekker snel bezorgd.

Posthumus
27 February 2021

Zeker aan te bevelen ... keurig op tijd en absoluut de beste sushi van Den Helder!

Sylvia
24 February 2021

Heel erg lekker, zitten smullen! En perfect op tijd 👌 Zeker voor herhaling vatbaar.

Dirk
21 February 2021

Voor de tweede maal, heerlijk gegeten.

Jacqueline
20 February 2021

Heerlijke Sushi! Voor herhaling vatbaar

Hannie
15 February 2021

Goed van smaak. Nog heerlijk warm als het bezorgd wordt. Mijn complimenten voor de bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dana
15 February 2021

super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jane Winder
13 February 2021

Het was heerlijk!

Arthur W.J. van Zon
28 January 2021

Heet eten was voortreffelijk en het werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd.

Hannie
25 January 2021

Het heeft lekker gesmaakt. De gerechten waren zelfs heet. Dus geen koud eten. Dat is heel fijn. En snel bezorgd. Klasse

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veenema
24 January 2021

T was lekker. Goede prijs

Dirk
18 January 2021

Heerlijk gegeten, goed warm, op tijd bij afhalen.

Nico
15 January 2021

Gewoon prima!

Gabrielle
13 January 2021

Het eten was heerlijk. We hebben er lekker van genoten

Irene
10 January 2021
Henri
10 January 2021

Heerlijke sushi.

Irene
9 January 2021
Miranda
4 January 2021

Het was heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
2 January 2020

Heerlijke verse sushi en snel bezorgd!!