Avaliações de De Heldernees Den Helder

Avaliações recentes

5.0
Sil
1 setembro 2022

Ik dacht dat tjap tjoy een groentengerecht was. Nu zie ik dat er wel vlees in zit. Op zich geen probleem maar geef dit dan aan en vooral ook wat soort vlees gezien ik geen varkens- en rundvlees eet.

Reacção a De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. U had bij de opmerking vegetarische nasi gevraagd. Er is direct actie ondernomen en geprobeerd contact met u op te nemen. Met de vraag of de overige gerechten ook vegetarisch moest zijn. Helaas konden we u niet bereiken. In combinatie met de kippensoep dat u heeft besteld. Hadden we kunnen opmaken dat u wel kip at.

Anoniem
29 agosto 2022
Sil
29 agosto 2022
Nijboer
25 agosto 2022

Eten was weer heerlijk en netjes op aangegeven tijd bezorgd

Anneke
18 agosto 2022

Snelle en goede levering en heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ki
13 agosto 2022

Heerlijke sushi! De Dragon rol is onze favo

Wouter
4 agosto 2022

Heerlijk eten, snelle service en vriendelijk personeel

David Santé
28 julho 2022

Helemaal top

Richard de roo
24 julho 2022

bezorging weer prima op tijd. menu ruim voldoende maar smaak viel wat tegen. loempia heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffrey
24 julho 2022

Prima sushi, en de (kip) loempia was goed gevuld. Gaan zeker nog eens bestellen!

den Dunnen Ludmilla
15 julho 2022

Super 👍🏼

Richard
14 julho 2022

eten heerlijk en voldoende. eindelijk weer een loempia die niet te vet was. bezorging prima zoals beloofd. verheug me al weer op de volgende keer. bedankt kok.

Dennis
26 junho 2022

Zoals we gewend zijn van De Heldernees, uitmuntend goed eten, daarom komen we graag binnen eten maar ook bestellen. Gewoon goed restaurant met aardig personeel. Blijft 5 sterren bij ons houden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koekebakker
16 maio 2022

We misten de tomatensoep die we besteld hadden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ludmilla
14 maio 2022

👍🏼

Alewinus van der Burgh
2 maio 2022

Zeer goede kwaliteit en vrij snelle en correcte bezorging. Klein minpuntje is als je voor 1 persoon besteld moet je altijd extra eten bijbestellen om aan je minimale bestelbedrag te komen en dat kan voor veel alleenstaande mensen toch een drempel vormen. De oplossing is gewoon bezorgkosten te gaan rekenen zonder bestelminimum...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruijgrok
25 abril 2022

Heerlijk en niets aan toe te voet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke Rigterink
19 abril 2022

Het eten werd op tijd geleverd. Het was nog heerlijk warm. Het was heerlijk. Alleen de fu yong hai vonden we wat flauw van smaak. Verder ws het prima en smaakvol.

Dennis
9 abril 2022

Weer heerlijk gegeten

den Dunnen Ludmilla
27 março 2022

Heerlijk gegeten!👌🏼

A. Kleine
20 março 2022

We hadden een menu voor 2 personen. Alles was met zorg en vers gemaakt, veel heerlijke gerechten, en het was meer dan genoeg. Kortom wij waren aangenaam verrast en gaan hier zeker vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
19 março 2022
Edwin
7 março 2022
Anton
26 fevereiro 2022

Formaat van de sushi is aan de kleine kant. Dit komt de smaak niet ten goede

Eric
25 fevereiro 2022

ik had de familie sushi box besteld super vers en over heerlijk.

Anton
24 fevereiro 2022

Goed van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Kok
20 fevereiro 2022

was weer heerlijk thnx

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
8 fevereiro 2022

Nu een paar keer eten besteld en steeds heerlijk te eten en netjes bezorgd. Ook is van alles ruim voldoende en voldoende saus wat vaak bij een ander Chinees restaurant wat karig is. Heerlijk ook de groente door de rijst en bami.

Tony
23 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten, familie van ver op bezoek gehad, vonden het echt heel lekker! Was keurig op tijd, echt een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico Laagland Winder
15 janeiro 2022

Op tijd bezorgd. Kwaliteit prima. Van harte aanbevolen!

den Dunnen Ludmilla
14 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! We komen graag terug!👍🏼

Jan koekebakker
13 janeiro 2022

Het was weer heerlijk

Cheryl
13 janeiro 2022

Heerlijke sushi! Dag vantevoren besteld en rekening houden met allergie was geen probleem! Top service 👌

Eve
8 janeiro 2022

Sushi besteld, wat binnen 40 minuten werd bezorgd, stipt op de aangegeven bezorgtijd. De sushi was heerlijk. Tip: bij alle sushi’s (ook de losse) aangeven hoeveel er geleverd worden.

Arjan van D
7 janeiro 2022

Op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Het was erg lekker en goed warm.

Jeroen
6 janeiro 2022
Jay
6 janeiro 2022

Lekker! Prima kwaliteit. Wel een sojasausje te weinig gekregen dus we moesten zuinig aandoen haha maar wel voor herhaling vatbaar:)

Wouter
2 janeiro 2021

Heerlijk eten, snel klaar en vriendelijk personeel

Hans Willemsen
31 dezembro 2021

Overheerlijke Sushi gegeten vanavond gelukkig nog wat over voor morgen gelukkig Nieuwjaar allemaal

Bart
29 dezembro 2021

Prima en zeer smakelijk

Jeffrey
26 dezembro 2021

Top!

Jan Kok
5 dezembro 2021

Zoals altijd lekker heet en op tijd......

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cristina
5 dezembro 2021

Lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DebGraag
2 dezembro 2021
Carlo
29 novembro 2021

Zeer vriendelijk en heerlijke Sushi

Wouter
27 novembro 2021

Heerlijke pokebowls, en snel bezorgd

Mariska
24 novembro 2021

Eten was heerlijk van smaak. Nasi en de Bami waren goed gevuld. Voor herhaling vatbaar.

Cheraine
28 outubro 2021

Heerlijk eten, echt super!

Rachel
27 outubro 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit, vers, snel bezorgd en netjes mijn opmerking nagekomen. Absolute aanrader!

Dennis
23 outubro 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

jan kok
10 outubro 2021

Zoals altijd op tijd bezorgd heet en zeker weer lekker.....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
25 setembro 2021

Lekker eten en grote porties!

jan
12 setembro 2021

Hetbwas weer ouderwets lekker....vooral die Heldernees soep, een aanrader

Mahieu
8 setembro 2021

Erg lekker was het weer tot snel

Stephannie
29 agosto 2021

Generous portion, quality food that was delivered timely 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Holwerda
26 agosto 2021

Maandaanbieding erg compleet, erg lekker eten, net even andere nasi en bami. Zeer smakelijk

Gabrielle
19 agosto 2021
Monique
17 agosto 2021
Claudette
15 agosto 2021
Anton
31 julho 2021

Heerlijk gegeten, ruimvoldoende, prima op smaak, Netjes verpakt. Communicatie tijdens bestelprocedure, prima. Snel geleverd, nette bezorger. Alles top.

jan kok
11 julho 2021

Ze moeten allemaal eens de Heldernees soep bestellin die is echt heerlijk en mijn favoriet bij iedere bestelling weer een loempia met babipangang genomen die zijn ook heerlijk en nog een variatie te gaan.wederom voor mij perfect en voor de zeurpieten over plastic tasjes,,,,papieren zakken zijn net zo slecht bij de fabricage.Vroeger nam je altijd zelf een tas mee.....

Marcel Kossen
1 julho 2021

Vandaag hadden wij nasi met rundvlees in kerriesaus, babi pangang, saté en pangsit besteld. De nasi en pangsit waren prima. De rundvlees in kerriesaus was erg smaakloos en droog van smaak. Het leek alsof het rundvlees in water was gekookt en daarbij wat kerrie was gedaan. De kerrie was eveneens erg flauw. De babi pangang was slap, niet krokant en droog. Ook de saus was wederom erg flauw en smaakloos.

Reacção a De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. Ik zal de aandachtspunten doorgeven aan de keuken. Daarnaast wil Ik u graag informeren dat we vet-sin vrij koken, hierdoor is het mogelijk dat gerechten flauwer uitvallen dan dat u gewend ben bij andere chinese restaurants.

J. Does
21 junho 2021

Tjaptjoi beef, was het vlees taai! Kroepoek was zacht! Nee dit keer waren we niet tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer dat we niet het gewenste kwaliteit leverde dat u normaal van ons gewend bent. We gaan onderzoeken waar dit mis is gegaan. In het vervolg kan ik u alvast vertellen, dat we de kroepoek los gaan aanbieden.

Judith
13 junho 2021

Altijd snelle bezorging en vriendelijk. Vooral ervaring met de sushi en die is vers en heerlijk van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jan kok
12 junho 2021

Wederom een heerlijke Heldernees soep en ook de kiploempia is erg goed goed gevuld met kip....

Fam bosch
6 junho 2021

Super lekker vers en warm eten. Snelle bezorging. Toppers.

Cor Ranzijn
1 junho 2021

Als je sushi wil eten hier bestellen. Super lekker

jan kok
29 maio 2021

Het was wederom zoals ik gewend ben bij jullie, snel, heet en lekker....

Donald
28 maio 2021

Super snelle bezorging, eten was lekker en voor een goede prijs

Jim
26 maio 2021

Goed eten, snel en heerlijk!

jan kok
21 maio 2021

Erg lekker en perfecte temperatuur.....

Niek
12 maio 2021

Heerlijk eten. Vers, smaakvol, meer dan genoeg. Zeer snel geleverd. Prima adres.

Hanneke
3 maio 2021

De beste Chinees van Den Helder!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koster
28 abril 2021

Veel diepvriesgroente in de bamigoreng, Betalen om af te rekenen met ideal, betalen voor het plasticzakje ( ga over op papierenzakjes)

Reacção a De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. In onze gerechten maken wij gebruik van mixico mix, indien u dit niet wenst kunt u dit aangeven als opmerking. De extra kosten voor het betalen met iDeal wordt namens de betalingsprovider aan u doorberekent. We hebben dit uit handen gegeven zodat we de privacy van onze gasten kunnen waarborgen. We zijn momenteel aan het overstappen op papieren tassen. De huidige voorraad plastic tasjes worden momenteel opgemaakt.

Jack
27 abril 2021

Het was heerlijk, en lekke rff snel bezorgd!!!

Tinie Ruijgrok
27 abril 2021
Anton Pieck
27 abril 2021

Nassi rames: vleesgerecht was aan de zoute kant. Het Zwarte bonen gerecht, had meer smaak gemogen was en daardoor was het waterig. Wij zijn doorgaans zeer te spreken over de Heldernees in het bijzonder de glutenvrije gerechten. Vriendelijke mensen.

Reacção a De Heldernees

Hartelijk dank voor uw feedback. Al onze gerechten zijn vrij van vetsin. Hierdoor is het mogelijk dat de gerechten minder krachtig zijn van smaak. Bij uw volgende bestelling kunt u dit aangeven als opmerking, zodat we de verhouding kunnen aanpassen voor u.

Paul
26 abril 2021

Uitstekende en snelle bezorging. Heerlijk gegeten van de ossenhaas en uiterst smaakvolle pokebowl

jan
16 abril 2021

Ze maken waar wat ze zeggen,heb nog nooit zulke lekkere pekingsoep gehad....Rijst perfect en alles door en door heet.De bezorging ruim voor het door hunzelf aangegeven tijdstip...Complimenten....

Andy
16 abril 2021

Goede service en goede kwaliteit eten👌

peter van Zoest
14 abril 2021
Marga
4 abril 2021

Heerlijk eten ...super vers...en zeer snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Myrthe Van den Hoff
24 março 2021

Heerlijke sushi en snelle levering

Daphe
14 março 2021

Heerlijk vers en gosd van smaak. Snelle bezofging. Een aanrader

Vaders
13 março 2021

Heerlijke sushi en lekker snel bezorgd.

Posthumus
27 fevereiro 2021

Zeker aan te bevelen ... keurig op tijd en absoluut de beste sushi van Den Helder!

Sylvia
24 fevereiro 2021

Heel erg lekker, zitten smullen! En perfect op tijd 👌 Zeker voor herhaling vatbaar.

Dirk
21 fevereiro 2021

Voor de tweede maal, heerlijk gegeten.

Jacqueline
20 fevereiro 2021

Heerlijke Sushi! Voor herhaling vatbaar

Hannie
15 fevereiro 2021

Goed van smaak. Nog heerlijk warm als het bezorgd wordt. Mijn complimenten voor de bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dana
15 fevereiro 2021

super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jane Winder
13 fevereiro 2021

Het was heerlijk!

Arthur W.J. van Zon
28 janeiro 2021

Heet eten was voortreffelijk en het werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd.

Hannie
25 janeiro 2021

Het heeft lekker gesmaakt. De gerechten waren zelfs heet. Dus geen koud eten. Dat is heel fijn. En snel bezorgd. Klasse

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veenema
24 janeiro 2021

T was lekker. Goede prijs

Dirk
18 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, goed warm, op tijd bij afhalen.

Nico
15 janeiro 2021

Gewoon prima!

Gabrielle
13 janeiro 2021

Het eten was heerlijk. We hebben er lekker van genoten

Irene
10 janeiro 2021
Henri
10 janeiro 2021

Heerlijke sushi.

Irene
9 janeiro 2021
Miranda
4 janeiro 2021

Het was heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
2 janeiro 2020

Heerlijke verse sushi en snel bezorgd!!